Om oss

Vi är en juristbyrå som undantagslöst står på klientens sida. När du väljer oss kan du förvänta dig ett stort personligt engagemang i ditt ärende för företagets bästa och en servicenivå i toppklass. Du ska känna att vi alltid finns tillgängliga för dig så att du snabbt får hjälp med ditt ärende. Vi har lång erfarenhet och stor juridisk expertis så vi garanterar att du är i trygga händer.

Vi är alltid transparenta och tydliga i vår kommunikation. Vi utför alltid våra tjänster till fasta avtalade priser. Vår höga kompetens gör att vi alltid ger dig garanti – du betalar bara om vi lyckas. Och de senaste åren har vi lyckats med alla våra uppdrag. Etik är alltid i centrum får oss och vi svarar alltid ärligt på alla dina frågor.

Vi ger dig perspektiv och nya möjligheter

Genom att anlita oss får du ett nytt perspektiv på din verksamhet, ekonomi och kan lättare se vilka åtgärder som behövs för att ditt företag ska växa sig starkt och behålla sin position trots ett svårt läge.

Vi är alltid tillgängliga för våra kunder och är en partner som alltid ger allt för att skapa framgång Vi står upp för våra klienter mot myndigheter och borgenärer. Våra kunniga och ambitiösa ekonomer och jurister viker aldrig ner sig.

Som jurister omfattas vi givetvis av tystnadsplikt enligt lag. Det kan kännas skönt att veta när det handlar om känsliga frågor såsom personlig ekonomi. Det som du säger till oss stannar mellan oss och vi gör vårt yttersta för att hitta en så fördelaktig lösning som möjligt för dig.

Vi är medlemmar i Företagarna och är ISO-certifierade (ISO 9001 och ISO 14001).

konkursansökan

Låt oss hjälpa dig med din konkursansökan